Ökat intresse för trav

trav fotboll

På senare tid har vi märkt att trav och V75 har blivit väldigt populärt. Vi har fler besökare här på trav-tips och det är märkbart att allt fler personer tittar på travet och lägger vad på loppen.

Kanske har populariteten ökat på grund av den rådande situationen och nuvarande brist på andra sporter på TV. Oavsett vad anledningen är så är vi glada för det och att fler personerna har fått upp intresset för oss och våra travtips.

Kommer intresset bestå?

trav fotbollVi hoppas självklart att det nyfunna intresset för trav består nu när diverse sporter börjar komma tillbaka. Redan i helgen är det sagt att fotbollen kommer tillbaka i form av Bundesliga i Tyskland. Vi hoppas att ni som läser detta inte kommer lämna oss då men vill passa på att tipsa om sidan  https://dagensbetting.se/oddsbonusar/ där du kan lära dig mer om hur man bettar på nätet. Här  hittar du även en bra lista för bolag där du kan betta på diverse sporter.

Utöver en lista med spelbolag kan du här lära dig mer om de villkor och regler som följer med en betting- eller oddsbonus. Vilket kan vara väldigt bra att känna till. Här får du enkelt förklarat vad ett omsättningskrav är samt lära dig mer om vad system, kombo eller enkelspel är. Detta är helt enkelt en sida som vi har haft nytta av och vi tror att du också kan få nytta av.

På återseende!